COMVIS HOSTING

ComVis har medio 2011 taget tiltag til at flytte ComVis' bookingsystem, applikationer og databaser fra kundens domæne
til ComVis’ eget domæne. Dette betyder, at dataadgangen stadig er mulig for brugerne i kundens virksomhed men at der samtidigt også opnås en hel række tekniske, performencemæssige og logistiske fordele.

Hastigheder i systemerne er således blevet markant optimeret, foruden at der nu kan gives online adgang til booking- systemerne alle steder fra – dvs. ikke kun fra virksomhedens domæne men også fra medarbejdernes hjemmearbejds- pladser. Dette giver mulighed for helt nye funktionaliteter med integrerede fjernskriveborde og web-adgang på de
nyeste platforme og tidssvarende teknologier.

Vi har i ComVis Hosting har vores helt egne Cloud servere, som er placeret hos ITADEL Hosting (Tidligere TDC) og står fysisk i deres sikre datacentre, som varetager, at serverne kører optimalt og at sikkerheden er i orden. Serverne er specielt opbygget med ComVis’ produkter, og deler altså ikke kræfter med nogen andre.

Ét af vores største fokus ligger blandt andet på mulighederne for at kunne skalere op og ned i kapacitet samtidig med god kombination af hurtig opsætning og lav kostpris.